PKN
SOW-Gemeente Berlicum-Rosmalen
 
Nieuwe predikant Nieuwe predikant
Nieuwe predikant
In de protestantse Samen-op-Weggemeente Berlicum-Rosmalen staat sedert 2 september weer een nieuwe predikant. Op 2 september is in het protestantse kerkje te Berlicum proponent Dirk-Jan Bierenbroodspot uit Den Bosch bevestigd in het ambt. Hij heeft tevens intrede gedaan in de kerkelijke gemeente. Voor de overweging van ds. Bierenbroodspot in deze dienst kunt u hier klikken.Bierenbroodspot (39) is zowel theoloog als psycholoog. Hij was tijdens zijn studie theologie al in een aantal gemeenten in Brabant werkzaam. Landelijk was hij adviseur bij de jeugdorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN).

De SoW-gemeente Berlicum-Rosmalen kan het seizoen 2018-2019 samen met de nieuwe dominee tegemoet treden. Het jaarthema voor het komend seizoen is toepasselijk Toekomst Tegemoet.
 
lees meer »
 
Privacyverklaring Privacyverklaring
Privacy
Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (de AVG) van kracht. Deze geldt ook voor onze kerkelijke gemeente.
In verband hiermee heeft de kerkenraad aan de hand van een model van de PKN een privacyverklaring opgesteld.
Klik hier om de privacyverklaring te downloaden.
 
lees meer »
 
 
Actueel
 
Kerkdiensten
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.