PKN
SOW-Gemeente Berlicum-Rosmalen
 
Berlicum/Middelrode Berlicum/Middelrode

Met de r.k. parochie van Berlicum/Middelrode bestaan uitstekende contacten.

Oecumenische leeskring gaat weer van start
Een jarenlange traditie verdiepend en bezinnend bezig te zijn door samen boeken te lezen, wordt ook dit jaar voortgezet! Een enthousiaste groep mensen komt eens per maand bij elkaar om onderling te praten over een deel van een boek. Gedurende 7 bijeenkomsten wordt het gehele boek uitgelezen en besproken. In dit seizoen wordt in oktober weer begonnen en wel op maandag 30 oktober. Om 20.00 uur is iedereen van harte welkom in De Rots, parochiecentrum van de Augustinusparochie.
Dit jaar staat een boek van Rowan Williams, oud-aartsbisschop van Canterbury, op het programma met de titel: ‘God ontmoeten in Paulus’.

Met vriendelijke groeten,
Lonneke van Vessem, Pastoraal werkerOecumenische dienst
Op zondag 21 januari 2018 is er om 10:00 uur weer een oecumenische dienst samen met de R.K. geloofsgemeenschap van Berlicum/Middelrode in de R.K. kerk te Middelrode. Zoals gebruikelijk staat deze in het teken van de gebedsweek voor de eenheid. Het thema is: Recht door Zee. Centraal staat Exodus 15:1-21
 

terug
 
 

cantorij
datum en tijdstip 18-12-2018 om 19.00 uur
meer details

concert Forza Vocale
datum en tijdstip 23-12-2018 om 15.00 uur
meer details

Opbouw decor kinderkerstspel
datum en tijdstip 23-12-2018 om 18.00
meer details

 
Actueel
 
Kerkdiensten
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.