PKN
SOW-Gemeente Berlicum-Rosmalen
 
Jaarthema 2018 - 2019 Jaarthema 2018 - 2019
Jaarthema 2018-2019: Toekomst Tegemoet
Een nieuw jaar is aangebroken met een nieuwe dominee, een nieuwe voorganger. Samen met hem gaat de gemeente verder op weg in een tijd met de nodige veranderingen.
Ds. Dirk-Jan Bierenbroodspot beschrijft zelf bij dit thema: “Opnieuw kom ik erachter, dat we maar een kant uit kunnen bewegen en dat is de toekomst in. (...) Het is een kunst om ons te laten voeden door het verleden. Het heden te waarderen om wat het is en de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien. We hebben slechts een toekomst als we daarin stevig geworteld zijn.”
 
Samen met de nieuwe voorganger werken we dit jaar aan een nieuw meerjarenbeleidsplan. Hoe willen we de komende jaren vieren, dienen, delen, leren en wat voor communicatie en organisatie hoort daarbij? Hoe bewegen wij ons in verbintenis met elkaar, met onze omgeving, met de dorpen waarin we wonen, de natuur waarin we leven, de kerken om ons heen? Toekomst Tegemoet.


 
De foto bij het jaarthema is de winnende foto van een uitgezette wedstrijd. De foto is gemaakt door Jan Smits.
 
terug
 
 
Actueel
 
Kerkdiensten
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.