PKN
SOW-Gemeente Berlicum-Rosmalen
 
Lunchconcert Dubbel Zes Lunchconcert Dubbel Zes
Lunchconcert Dubbel Zes
Op zondag 11 oktober a.s. wordt er in de kerkzaal van onze Samen op Weg kerk een lunchconcert verzorgd door het bekende vocaal ensemble ”Dubbel Zes”. Deze mannengroep zingt a capella muziekstukken uit de (late) Middeleeuwen tot heden. De laatste jaren ligt het accent wat meer op het moderne (Engelstalige) repertoire waaronder diverse eigen bewerkingen en speciaal voor Dubbel Zes gearrangeerde werken.
Het muzikale programma begint om 12.00 uur en duurt tot ongeveer 13.00 uur. Aansluitend is er een lunch in de benedenruimte “de Kiem”. Kaarten zijn vanaf heden te koop of te reserveren. Voor € 10,- bezoekt u het concert en voor € 15,- bent u ook welkom bij de lunch die aansluitend geserveerd wordt. Kaartjes aan de zaal op 11 oktober zijn € 17,50 inclusief lunch.
De opbrengst van dit concert komt geheel ten goede aan onze kerk. U kunt na de zondagse dienst kaarten bestellen bij één van de commissieleden (Ilona van Pijpen, Grietje Dekens, Ike Kremer of Henk de Laat)
U kunt ook telefonisch of via email kaarten reserveren bij Henk de Laat: telefoon 06-44008806,  mailadres:
 
terug
 
 
Actueel
 
Kerkdiensten
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.